00306947154030
Σχεδιασμένο με βάση την τεχνική του ηλιασμού, δηλαδή την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας για τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης των επισκεπτών χειμώνα και καλοκαίρι, το κτίριο του ξενοδοχείου ακολουθεί πιστά τις επιταγές του active relaxation.
Read More
Χτισμένο στο ψηλότερο σημείο της Αρίστης, ενός από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας, το Aristi Mountain Resort & Villas είναι ένα καταφύγιο και ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσει κανείς το μαγευτικό σύμπλεγμα των Ζαγοροχωρίων.  
Read More
Το νέο μουσικό βίντεο του Βαγγέλη Κοσίνα.
Read More
Για όποιον λόγο θέλεις να κολυμπήσεις εμείς είμαστε εδώ! | Promo Video
Read More
Κάτι διαφορετικό τώρα για να μας φτιάξει και η μέρα! Με τον Νίκο έχουμε χρόνια συνεργασία και πάντα κάθε project που αναλαμβάνω ειναι απολαυστικό. Αυτό επειδή σίγουρα περνάμε καλά και το δεύτερο και πιο σημαντικό ότι υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εδω βάλαμε λιγο 90’s, o Νίκος το υποκριτικό του ταλέντο και η φωτογραφική ομάδα Άρτας ΦωτΟΑρτ την ατμόσφαιρα! Enjoy!
Read More
Ευχαριστώ την Toyota Γκαρτζονίκας – Authorized Service που με εμπιστεύτηκε για το επετειακό τους βίντεο. Έχουμε και συνέχεια, stay tuned
Read More
Απο τις τελευταίες μου δουλειές και η 2η κατα σειρά για τον πολύ καλό μου φίλο Αντρέα Παπαδήμα σε ένα εξαιρετικά ποιητικό κομμάτι απο τον τελευταίο του δίσκο. Ευχαριστώ θερμά σε όσους βοήθησαν όπως και τον Αντρέα που με εμπιστεύτηκε “τυφλά” για μια ακόμη φορά!
Read More
Ok, αυτό το καταδιασκέδασα! Επίκαιρο, πολύ γέλιο και καταπληκτικοί συνεργάτες. Ο Κώστας με εξέπληξε στον ρόλο του όπως και η Άρτεμις που έπρεπε εκείνες τις ημέρες να υποστεί πολλά! Njoy!
Read More
Ο πρώτος μας προορισμός αποτελέι μια πολιτισμική συνάντηση γύρω από την ιστορία του Tango και μια ιδανική ευκαιρία για την προώθηση του Αργεντίνικου πολιτισμού.
Read More

DreamTime the Movie

by Constantinos· May 21, 2018· in · 0 comments
In a not-so-fictional near future, Two people, strangers to each other and while trying to answer their existential questions, meet and fall in love inside an advanced Virtual Reality social network. Filmed was done in the Attica region (Athens City and surrounding areas) during a two-days period with Sony A7S II and Sony A6500.. Wriiten, filmed, edited and directed by Dimitris & Constantinos Mantalias Music licensed by Musicbed
Read More