00306947154030
Καλοκαίρι, Πάργα. Μια πολύ ομορφη βάπτιση της μικρής Άννα-Μαρίας με κυρίαρχο χρώμα το γαλάζιο. Για την τέλεια αυτή ημέρα υπεύθυνη είναι η ομάδα της W PLAN που έχω την χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους. Njoy!
Read More
Ο Δημήτρης, η Σοφία και ο μικρός Αναστάσιος. Ένας γάμος και μια βάπτιση που έγινε στα όμορφα Σύβοτα μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα. Άνετο και χαλαρό ζευγάρι και συνθήκες που ευνόησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα, άλλωστε ο Δημήτρης ως πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης φρόντισε ώστε να είναι όλα στην εντέλεια! Njoy!
Read More
Η Annablu έβαλε τα αγαπημένα της ρούχα, τα παπουτσάκια της, το κραγιόν της και ξεκίνησε για την βάπτιση της. Πάντα το λέω ότι αυτή η ηλικία είναι η αγαπημένη μου, πόσο μάλλον για τις βαπτίσεις. Πάργα και καλοκαίρι λοιπόν και μια απο τις ημέρες που σε κάνουν να ξεχνάς κάθε τι αρνητικό. Φωτογραφική παρέα για μια ακόμη φορά ο Kostis Mouselimis και η Melina Koloka.
Read More
Πριν κλείσει το 2016 ας ανεβάσω ενα πολυ ομορφο βίντεο βάπτισης. Με τον Georgios Prokos και την Dimitra Tziova υπάρχει παρελθόν, πλέον η οικογένεια μεγάλωσε οπότε παρέα και πάλι με τον Kostis Mouselimis αποτυπώσαμε αυτές τις ωραίες στιγμές.
Read More

Constantinos Christening

by Constantinos· April 07, 2016· in · 0 comments
Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάνει αρκετές βαπτίσεις στην συγκεκριμένη εκκλησία του Θεσπρωτικού Πρεβέζης, αλλά η συγκεκριμένη είχε αυτό το κάτι που την έκανε διαφορετική. Ίσως να ήταν η σύντομη επίσκεψη σε μια παραλία της Πρέβεζας μετά την βάπτιση. Ίσως απλά να ήταν η διάθεση των παρευρισκόμενων σε αυτή. Όπως και να΄χει, μας άρεσε πάρα πολύ. Φωτογραφία από τον Δημήτρη Καραγεώργο ( http://www.karageorgosphotography.gr ) We have done plenty of christenings in this particular church in Thesprotiko, but this one felt a bit different. Maybe it is the short visit at the nearby beach after the ceremony. Maybe it was just the people’s mood. Anyway, we loved it. Filmed with Sony FS100, Sony VG20 and a couple of FD lenses. Photography by Dimitris Karageorgos ( karageorgosphotography.gr )
Read More

Myrto, the Christening

by Constantinos· April 07, 2016· in · 0 comments
Ένα όμορφο πρωινό μερικούς μήνες πριν, κάναμε ένα σύντομο ταξίδι στα Ιωάννινα για την βάπτιση της μικρής Μυρτώς. Ο καιρός ήταν άψογος, οι οικογένειες και οι φίλοι ευτυχείς, και η βάπτιση πολύ όμορφα στημένη, και έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να μοιραστούμε αυτό το ευτυχισμένο πρωινό με όλους εσάς. One nice morning some months ago, we travelled a not so big distance in the nearby city of Ioannina for the christening of little Myrto. The weather was fine, the people were happy and the christening was beautifully set-up, so we thought that it would be nice to share this happy morning with you. Shot with Sony FX1 and Canon 550D.
Read More

Call now for Booking